hundar på promenad

Djurgymnasiets Hundcenter ägs och drivs av Djurgymnasiet Stockholm .

Ni som lämnar er hund till oss ska känna er trygga. Vi har därför en pedagogisk tanke med vår verksamhet. Den visar vår syn på hundhållning och syftar till att våra dagishundar ska vara lugna och harmoniska. Vi jobbar aktivt med positiv förstärkning i form av röst, beröring och kontakt och vi använder varken kisskydd eller hjälpmedel som Halti (nosgrimma) och antidragsele på dagishundarna.

Vi har för närvarande ca 30 hundar på vårt Hundcenter. Var och en ingår i en mindre grupp om 4-5 hundar. De sköts om av våra djurvårdarinstruktörer som har en bred praktisk erfarenhet av hund. 

Djurgymnasiet har en Hundprofil där eleverna genomför sina praktiska moment med hundar på Hundcentret. Det gör att din hund kommer att bli en del i elevernas undervisning. Allmänlydnad, spår, specialsök, agility är bara några exempel på vad din hund kan få vara med om för aktiviteter hos oss. Naturligtvis behöver hundarna inte vara med om moment som de inte uppskattar eller känner sig osäkra inför. 

De praktiska lektionerna med dagisets hundar leds alltid av vår personal. På så sätt kan övningarna anpassas efter just din hunds mentalitet då vår personal känner dem väl.

Vårt Hundcenter har en stor och fin inomhushall för hundträning. Med den är vi inte väderberoende. Den kan delas in i två delar där den ena delen passar bra för teoretisk undervisning och den andra för hundträning. 

 

Öppettider

Måndag - Fredag
6.30 – 18.30 

Stänger 17.00 dag före
röd dag.

Pris

Heltid 3.100 kr/månad